Huisartsenpraktijk Anna’s Hoeve – Hilversum
Anthony Fokkerweg 80 C 1223 NG Hilversum Tel:035 5392422 | Spoed optie 1
Header afbeelding

Huisartsenpraktijk Anna’s Hoeve

Welkom bij Huisartsenpraktijk Anna’s Hoeve!

April 2018 is Huisartsenpraktijk Van de Beek verhuisd naar Medisch Centrum Liebergen, het gezondheidscentrum dat gebouwd is op de kruising Anthony Fokkerweg met de Minckelerstraat, tegenover tankstation Tango. Daar hebben wij ons gevestigd samen met Huisartsenpraktijk Hilversum Oost en Huisarts P.A. Pelgrim, Apotheek Dam en FysioHolland Fysiotherapie MC Liebergen. Er is tevens ruimte voor andere zorgverlenende instanties. Dit om u optimaal van dienst te kunnen zijn met alle zorg onder één dak.

 

Belangrijk bericht i.v.m. onze bereikbaarheid

Zoals u in uw e-mail heeft kunnen lezen, hebben we vanwege een ernstig tekort aan doktersassistenten onze service en bereikbaarheid moeten aanpassen.

Dit zijn de belangrijkste wijzigingen:

  • Wij zijn dagelijks van 8.00-10.15u en 14.30-15.30u direct telefonisch bereikbaar.
  • Tijdens de overige uren bieden wij u de mogelijkheid teruggebeld te worden.
  • De spoedlijn blijft voor levensbedreigende zaken de hele dag bereikbaar.
  • Onze balie is dagelijks geopend van 8.00-10.15u en 14.00-16.30u. Onze baliemedewerksters beantwoorden geen medische vragen.

Wat kunt u doen om ons te helpen?

  • Eerst op Thuisarts.nl kijken of een bezoek aan de huisarts nodig is.
  • Bij binnenkomst aanmelden via de aanmeldzuil.
  • Online via MijnGezondheid.net een afspraak inplannen, e-consult versturen of uitslagen bekijken.
  • Herhaalrecepten via de herhaalservice van uw apotheek regelen of via MijnGezondheid.net.

Wij begrijpen dat deze veranderingen ook aanpassingen vraagt van u als patiënt. Hiervoor vragen wij uw begrip, geduld en medewerking. Ons team van baliemedewerkers, doktersassistentes, praktijkondersteuners en huisartsen doet haar uiterste best om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen bij uw gezondheid.

De volledige nieuwsbericht leest u hier.

 

Ons huisartsen-team

Eva van de Beek, Willemijn van Baardwijk en Lenie Zijp.

Vanaf augustus 2023 is Eva van de Beek 2 dagen per week in de praktijk werkzaam als huisarts. Willemijn van Baardwijk en Lenie Zijp werken beide verschillende dagen.

 

Wij zijn (tijdelijk) geopend voor nieuwe inschrijvingen.

Wij zijn (tijdelijk) geopend voor nieuwe inschrijvingen. Wanneer u nieuw in Hilversum bent komen wonen of wanneer uw huidige huisarts in Hilversum stopt met de praktijk, kunt u zich bij ons inschrijven. Bent u een gezinslid of is er een andere uitzonderlijke situatie neemt u dan contact op met de praktijk.

Via ‘Inschrijvingen’ in de linker kolom, kunt u de inschrijfformulieren downloaden. Op dit moment werkt deze link niet, daarom verzoeken wij u een papieren formulier af te halen bij de balie van de praktijk. Het formulier mag u bij ons aan de balie inleveren, denkt u eraan dat u dan een geldig legitimatiebewijs meeneemt?

 

Patiëntenportaal

Wij gebruiken het patiëntenportaal: MijnGezondheid.net. Omdat ook de huisartsenpraktijken in Nederland langzamerhand het aanbod van een digitale vorm van zorgverlenen uitbreidt, is het belangrijk om MGn te activeren. Met MGn kunt u medicatie herhalen, afspraken maken, berichten sturen etc. Sommige methoden die we daar nu voor gebruiken zullen langzaam verdwijnen.

U logt in bij MGN via DigiD en u kunt in een beveiligde omgeving online afspraken maken, herhaalrecepten aanvragen en een e-consult starten.

Wanneer u zich aanmeldt voor MGN, kunt u niet direct bij uw gegevens. Uw aanvraag moet eerst door ons gekoppeld worden. Dit kan enkele dagen duren. Voor vragen of problemen met MGn verwijzen we u naar de helpdesk. Het telefoonnummer daarvan is: 085-1304575 of info@helpdeskdigitalezorg.nl

https://www.mijngezondheid.net/mgn-mobiel/login/indexMobiel

Mocht u reeds gekoppeld zijn aan het oude patiëntenportaal, moet u zich helaas opnieuw registreren.

 

Diabetes in beweging

In Hilversum gaat in maart 2023 een nieuw leefstijlprogramma van start: Diabetes in beweging. Mensen met diabetes type 2 of een grote kans daarop gaan 50 weken aan de slag met hun gezondheid.

Anna’s Hoeve werkt ook hieraan mee! Onze POH(Regina) gaat o.a 9 keer meelopen met de groep. Wilt u meedoen of wilt u meer informatie vraag het haar en kijk op de website: http://www.diabetesinbeweging.nl. Op deze website kunt u zich ook aanmelden.

 

Regionale Huisartsen Organisatie Gooi & Omstreken (RHOGO)

Klik hier voor de website

Privacy verklaring

Klik hier voor onze privacy verklaring