Huisartsenpraktijk Anna’s Hoeve – Hilversum
Anthony Fokkerweg 80 C 1223 NG Hilversum Tel:035 5392422 | Spoed optie 1
Header afbeelding

Huisartsenpraktijk Anna’s Hoeve

Welkom bij Huisartsenpraktijk Anna’s Hoeve!

April 2018 is Huisartsenpraktijk Van de Beek verhuisd naar Medisch Centrum Liebergen, het gezondheidscentrum dat gebouwd is op de kruising Anthony Fokkerweg met de Minckelerstraat, tegenover tankstation Tango. Daar hebben wij ons gevestigd samen met Huisartsenpraktijk Hilversum Oost en Huisarts P.A. Pelgrim, Apotheek Dam en FysioHolland Fysiotherapie MC Liebergen. Er is tevens ruimte voor andere zorgverlenende instanties. Dit om u optimaal van dienst te kunnen zijn met alle zorg onder één dak.

 

Patiëntenportaal

Wij gebruiken het patiëntenportaal: MijnGezondheid.net. Omdat ook de huisartsenpraktijken in Nederland langzamerhand het aanbod van een digitale vorm van zorgverlenen uitbreidt, is het belangrijk om MGn te activeren. Met MGn kunt u medicatie herhalen, afspraken maken, berichten sturen etc. Sommige methoden die we daar nu voor gebruiken zullen langzaam verdwijnen.

U logt in bij MGN via DigiD en u kunt in een beveiligde omgeving online afspraken maken, herhaalrecepten aanvragen en een e-consult starten.

Wanneer u zich aanmeldt voor MGN, kunt u niet direct bij uw gegevens. Uw aanvraag moet eerst door ons gekoppeld worden. Dit kan enkele dagen duren. Voor vragen of problemen met MGn verwijzen we u naar de helpdesk. Het telefoonnummer daarvan is: 085-1304575 of info@helpdeskdigitalezorg.nl

https://www.mijngezondheid.net/mgn-mobiel/login/indexMobiel

Mocht u reeds gekoppeld zijn aan het oude patiëntenportaal, moet u zich helaas opnieuw registreren.

 

Ons huisartsenteam per 1 november 2022

Hannah Coutinho & Willemijn van Baardwijk

Beste mensen,

Na een helaas kortere periode dan vooraf voorzien zal ik jullie allen per half november weer gaan verlaten. Als beginnende huisarts ben ik nog zoekende naar waar ik mij voor de lange termijn ga vestigen, om daar achter te komen heb ik besloten dat ik nog op andere plekken ervaring wil opdoen. Dank voor jullie vertrouwen de afgelopen tijd, jullie zijn in goede handen bij mijn opvolgster en wellicht tot ziens.

Groeten,
Frank Rijntjes

 

Griepvaccinatie 2022

Voor vragen met betrekking tot de griepvaccinatie, kunt u bellen naar 085-4012993.

Brochure Premium Vaccination

 

Coronavirus

Heeft u klachten die kunnen wijzen op corona laat u zich dan testen alvorens u naar de praktijk komt.

Overige informatie:

  • Wij geven u geen hand.
  • Was regelmatig uw handen en hoest in uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Heeft u luchtwegklachten draag dan een mondneusmasker in de wachtkamer en spreekkamer.

Heeft u nog vragen m.b.t. het Corona virus? Neem dan contact op met de Corona informatie lijn van de GGD: 088-1351.

Handige Coronalinks:

 

 

 

Wij zijn gesloten voor nieuwe inschrijvingen.

Wij zijn gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Wanneer u nieuw in Hilversum bent komen wonen of wanneer uw huidige huisarts in Hilversum stopt met de praktijk, kunt u zich bij ons op dit moment niet inschrijven. Bent u een gezinslid of is er een andere uitzonderlijke situatie neemt u dan contact op met de praktijk.

Via ‘Inschrijvingen’ in de linker kolom, kunt u de inschrijfformulieren downloaden. Op dit moment werkt deze link niet, daarom verzoeken wij u een papieren formulier af te halen bij de balie van de praktijk. Het formulier mag u bij ons aan de balie inleveren, denkt u eraan dat u dan een geldig legitimatiebewijs meeneemt?

 

Regionale Huisartsen Organisatie Gooi & Omstreken (RHOGO)

Klik hier voor de website

Privacy verklaring

Klik hier voor onze privacy verklaring