Afspraken – Huisartsenpraktijk Anna’s Hoeve – Hilversum
Anthony Fokkerweg 80 C 1223 NG Hilversum Tel:035 5392422 | Spoed optie 1
Header afbeelding

Afspraken

Afspraak maken

U kunt op 2 manieren een afspraak maken:

  • telefonisch tussen 8.00 uur tot 10.15 uur en van 14.30 uur tot 15.30 uur
  • U kunt zelf 24-uur per dag online een (telefonische) afspraak bij de doktersassistente, prakijkondersteuner of huisarts inplannen via MijnGezondheid.net of de MedGemak app.

Spreekuur

Spreekuur op afspraak

Dagelijks in de ochtend en in de middag.

Wij hebben géén inloopspreekuur.

Telefonisch spreekuur

Indien u een telefonisch consult wenst met één van de huisartsen, kunt u hiervoor bellen met de praktijkassistente, ons een email sturen of zelf een afspraak inplannen via MGn.

E-consult

Korte, niet spoedeisende vragen stelt, u eveneens 24-uur per dag via een e-consult “vraag aan uw zorgverlener” in MijnGezondheid.net of MedGemak app. U kunt hierbij zo nodig ook
een (scherpe) foto toevoegen.

E-consulten worden beantwoord door één van de huisartsen van het centrum. Wil u het beantwoord hebben door een specifieke huisarts, dan kunt u dat aangeven. Het antwoord kan dan wel langer op zich laten wachten.

Verhindering – No-show tarief

Doel van het no-show tarief is het terugdringen van het niet nakomen van afspraken bij huisarts, assistente, praktijkverpleegkundige en psychiatrisch verpleegkundige. Als u zonder tijdige afzegging (minimaal 1 werkdag van tevoren) niet op uw afspraak verschijnt, kunt u hiervoor een rekening krijgen. Dit no-show tarief moet u zelf betalen en kunt u niet bij uw zorgverzekeraar declareren. Tarieven variëren van 12,50 euro voor een enkel consult tot 25 euro voor een dubbel consult of een afspraak bij de praktijkverpleegkundige of psychiatrisch verpleegkundige.

Huisbezoek

Indien u niet in staat bent om naar de praktijk te komen kunt u, bij voorkeur vóór 11 uur, een huisbezoek aanvragen bij de assistente.