Zorgaanbod – Huisartsenpraktijk Anna’s Hoeve – Hilversum
Anthony Fokkerweg 80 C 1223 NG Hilversum Tel:035 5392422 | Spoed optie 1
Header afbeelding

Zorgaanbod

Wat kunt u van ons verwachten?

U kunt bij ons terecht voor alle vragen over uw gezondheid. Zo zullen wij ons richten op gezond blijven (preventie) en gezond worden (in geval van ziekte). Wij streven naar de hoogste kwaliteit. Dit ziet u terug in onze goede service en persoonlijke zorg en aandacht.

Zo bieden wij bijvoorbeeld:

  • Bereikbaarheid gedurende de hele dag
  • Bereikbaarheid het gehele jaar, óók tijdens vakanties van uw eigen huisartsen
  • Snelle hulp bij spoedgevallen
  • Huisvisites
  • Eenvoudig herhaalrecepten aanvragen
  • Wrattenspreekuur
  • EHBO
  • Vragen stellen per e-mail of via het contactformulier op de website
  • Bloedprikken in de praktijk
  • Leefstijlconsult

Keer Diabetes2 Om

Heeft u Diabetes Mellitus type 2? Wist u dat u door uw leefstijl te veranderen uw diabetes medicatie wellicht kunt afbouwen? Onze praktijkverpleegkundige heeft drie jaren gewerkt bij Voeding Leeft; een zorgorganisatie die mensen in groepsverband helpt bij het omkeren van hun diabetes. Zij verteld u er graag meer over.

Klik hier alvast voor meer informatie omtrent Keer Diabets Om.

Verliest u als (jonge) vrouw ongewild urine?

Dan bent u niet de enige! Ongewild urineverlies komt vaak voor: 1 op de 4 jongere vrouwen heeft er zelfs last van. Schaamte, stress en frustraties, verlies van eigenwaarde en depressieve gevoelens en beperkingen in de dagelijkse activiteiten en de seksualiteit… Vindt u het, net als zoveel vrouwen, ook moeilijk om hulp te vragen voor uw klachten? Dat is niet nodig want er zijn genoeg behandelopties die helpen zoals bekkenfysiotherapie, training van uw blaas of medicatie. U kunt uw huisarts er gerust alles over vragen.

Wilt u meer lezen over het zorgprogramma Ongewild urineverlies klik hier.

Mondzorg voor ouderen

Ouderen slaan een bezoek aan de tandarts vaak over. Ze voelen angst of schaamte en/of financiën spelen een rol. Dit zorgt ervoor dat de mondgezondheid achteruitgaat. Denk aan niet goed kunnen kauwen, het niet dragen of loszitten van het kunstgebit, ontstekingen en een droge mond. Tandartsen en wijkverpleegkundigen zijn daarom met elkaar gaan samenwerken. Het programma De mond niet vergeten! heeft al voor veel ouderen de drempel verlaagd en klachten verholpen; ze bezoeken nu 2 x per jaar de tandarts. Meer weten? Vraag ernaar bij uw huisarts of kijk op www.demondnietvergeten.nl.

GLI

GLI betekent gecombineerde leefstijlinterventie. Dit is een programma voor mensen met overgewicht of obesitas. Overgewicht en obesitas kunnen ziekte veroorzaken. In dit programma worden mensen geholpen met gedragsverandering op weg naar een gezond gewicht. De overheid heeft geld beschikbaar gesteld zodat mensen die dat willen gratis kunnen deelnemen aan het programma. Voor vragen en/of een verwijzing kunt u terecht bij onze praktijkmedewerkers!